De eed van Rosa

Opnieuw vorm geven aan gezondheidszorg, rond de patiënt

het is onze visie is om een patiëntgerichte aanpak inzake digitale gezondheid op te bouwen, om mensen te helpen langer en een beter leven te lijden. Artsen zweren bij de eed van Hippocrates. Wij zweren bij Rosa's eed, die onze kernprincipes belichaamt:

Wij geloven dat gezondheidszorg een mensenrecht is, en kwaliteitszorg iets is dat iedereen verdient.

Er wordt nog steeds grote vooruitgang in de geneeskunde wordt gemaakt. Het wordt echter steeds moeilijker voor patiënten en gezondheidswerkers om hun weg te vinden. De medische sector kampt met overbelasting van papierwerk. Gezondheidsprocessen worden gedigitaliseerd, terwijl empathie en menselijkheid worden weggelaten. Daar willen we verandering in brengen.

Wij vinden dat technologie moet worden gebruikt voor het grotere goed.

Het leven en gezondheid kunnen eenvoudiger zijn. Technologie moet genezing ondersteunen door het verwijderen van frictie en inspanning voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Het moet de communicatie tussen gezondheidswerkers vergemakkelijken en de gezondheidsrelaties met patiënten versterken. Minder tijd moeten besteden aan administratie, betekent meer tijd voor zorg.

We maken het makkelijker voor patiënten om te beslissen over hun zorg. Hen ondersteunen bij elke stap van de weg.

Onze gezondheids- en medische gegevens worden beschouwd als een van de meest private en gevoelige gegevens. Hoewel we een groot potentieel zien in het gebruik van gegevens om de gezondheid te verbeteren, verdedigen we uw privacy fel, in volledige overeenstemming met de Europese GDPR-wetgeving. We verbinden ons ertoe om het voor u eenvoudig te maken om te zien welke gegevens worden verzameld, hoe deze worden beschermd en hoe dit u ten goede komt. U behhoudt steeds de volledige controle wanneer het gaat om uw gezondheidsgegevens. 

Door een account aan te maken op Rosa, heb je ingestemd met onze Algemene Voorwaarden. Als je ze nog eens wilt lezen, zijn ze toegankelijk via onze website en via onderstaande links.

We brengen iedereen samen rond de patiënt. Want gezondheidszorg is een teamprestatie.

Ons ultieme doel is om de gezondheid te verbeteren en te helpen een beter leven te creëren. Dit betekent dat we samen met zorgverleners en patiënten moeten werken aan de beste oplossingen. Om onze belofte na te komen, zetten we ons in voor constante experimenten, iteratie en verbetering. We meten ons succes niet aan het aantal gebruikers, maar aan de verbetering van het leven van zij die er gebruik van maken.

Word lid van Rosa en samen kunnen we de verandering in gezondheidszorg zijn.

Join Rosa illustration
Bij Rosa geloven we in het versterken van de relatie tussen de gezondheidswerker en de patiënt. Word vandaag lid van onze gemeenschap als je hetzelfde voelt.
Test de Rosa kalender gratis uitHulp nodig? Plan een gesprek in