Functionaliteiten Rosa kalender

Medische kalender

Definieer en beheer uw dagelijkse taken.

Afspraken maken voor patiënten

Bespaar tijd en laat uw patiënten online afspraken maken.

online aanwezigheid

Bekom zichtbaarheid op het web, zodat patiënten je kunnen vinden.

Medische kalender

Een moderne kalender ontworpen om online samen te werken, maar met uw comfort in het achterhoofd. Het wordt geleverd met alle functies die u verwacht. We hebben het gewoon gratis gemaakt.

Meerdere praktijken, meerdere gebruikers

Free
Of u nu alleen werkt of als team, op één locatie of op meerdere locaties, rosa kalender past zich aan, aan de manier waarop u werkt.

No-shows opvolgen

Free
Bekijk de historiek en zie hoe vaak een patiënt niet is komen opdagen voor een afspraak.

Veilig en privaat

Free
Wij nemen veiligheid zeer serieus en hanteren de strengste veiligheidsnormen.
Medische kalender

Afspraken maken voor patiënten

De ervaring om uw patiënten een afspraak te laten vast leggen is zo eenvoudig mogelijk opgezet voor uw patiënten. Maar u behoudt de controle over uw kalender.

Nieuwe patiënten

Free
Nieuwe patiënten vragen om een langer consultatie in te plannen. Hierdoor kunnen zelfs nieuwe patiënten hun eerste afspraak online inplannen.

Gemakkelijk te personnaliseren

Free
Het is aan jou om te beslissen of patiënten online een afspraak kunnen maken, en wanneer patiënten online kunnen boeken. Je blijft de controle houden.

Herinneringen via e-mail

Free
Patiënten ontvangen op voorhand e-mailherinneringen om ervoor te zorgen dat ze op hun afspraak verschijnen.

Herinnering via SMS

Patiënten ontvangen op voorhand een herinnering via SMS om ervoor te zorgen dat ze op hun afspraak verschijnen.
Afspraken maken voor patiënten

online aanwezigheid

U hoeft niet te betalen voor een IT-man - die niemand meer zal zien - om een webpagina voor u te maken. Met Rosa krijgt u een relevante webpagina waarmee u gratis op het web aanwezig bent.

Heldere informatie

Free
Een gecentraliseerde bron van informatie voor uw patiënten gepresenteerd op een overzichtelijke en professionele manier.

Meer zichtbaarheid

Free
Patiënten kunnen u vinden op basis van uw specialiteit, locatie of gewoon op naam.

Eenvoudig op te zetten

Free
Selecteer de onderdelen die u aan uw patiënten wilt presenteren en voer de gewenste informatie in. Zo simpel is het
online aanwezigheid

Veelgestelde vragen

Aan de slag met Rosa

Omdat we gratis zijn en zo goed als elke andere online kalender die er zijn (we eigenlijk geloven dat we beter zijn, maar dat is voor u om te oordelen). U moet ook voor ons kiezen omdat u zich aansluit bij een gemeenschap van zorgprofessionals die de gezondheidszorg in België willen veranderen.
U kan zich aanmelden via deze link of via de knop "aanmelden" bovenaan de site en wij begeleiden u door de stappen om zich bij Rosa aan te sluiten. Alsook om uw Rosa-agenda in te stellen.
Ja, dat is het, maar we hebben ook een Premium-versie. Onze prijspagina legt uit wat er in beide is opgenomen.
Ja, je kan Rosa Calendar uitproberen door je in te schrijven op het gratis pakket, Rosa Free. Er is geen verplichting. U kan stoppen met het gebruik ervan wanneer u maar wilt.

Data beheer

Onze teams staan voor u klaar om u te helpen bij het migreren van uw agendagegevens. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of uw huidige agenda het exporteren van gegevens mogelijk maakt. Zo ja, wanneer kunnen we de migratie voor u doen.
We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus. We gebruiken versleuteling om uw gegevens te beschermen. Kijk op onze pagina over gegevensbeveiliging voor meer informatie.
Wij zijn een groot voorstander van private data, gegevensbescherming en GDPR. We zijn trots opdat we volledig GDPR-compliant zijn. Kijk op onze pagina voor gegevensbeveiliging voor meer informatie.

Andere vragen?

Contacteer ons