Over ons

Geef vorm aan de toekomst van gezondheid

Rosa is een COVID-19 baby. We zijn geboren in april 2020, toen de eerste golf van de pandemie België al had geraakt en we de volgende 6 maanden nodig hadden om Rosa in stealth mode te ontwikkelen.

Met het oog op de gezondheidszorg zagen we glashelder dat gezondheidswerkers helden zijn. Niet alleen omdat ze voor ons zorgen, maar ook omdat ze moeten functioneren in een veeleisend systeem. We bewonderen hun veerkracht onder het gewicht van zoveel inspanning en papierwerk.

Wat hebben we gehoord? Helden verlangen naar betere relaties. Minder papierwerk, meer tijd met mensen

Het is in die context dat we de behoefte voelden om Rosa te lanceren. Laten we samen de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.

Wij zijn een non-profit

Rosa is een non-profit. Wij geloven dat het mogelijk is om geweldige software te maken, dankzij de hulp en feedback van onze gebruikers. Wanneer gebruikers geavanceerde functies nodig hebben of onze zaak willen ondersteunen, kunnen ze bijdragen via ons premium aanbod.

Wij zijn een team

Rosa gemaakt met de passie, om de gezondheidszorg te verbeteren. Dit met het zweet en tranen van een enorm team. Ons project gaat over gezondheidswerkers en patiënten, niet over ons. Als u meer wilt weten over ons team, kan u een kijkje nemen op onze LinkedIn pagina.

Word lid van Rosa en samen kunnen we de verandering in gezondheidszorg zijn.

Join Rosa illustration
Bij Rosa geloven we in het versterken van de relatie tussen de gezondheidswerker en de patiënt. Word vandaag lid van onze gemeenschap als je hetzelfde voelt.
Test de Rosa kalender gratis uitHulp nodig? Plan een gesprek in