Over ons

We willen de toekomst van de gezondheid vormgeven

Rosa is een COVID-19 baby. We zagen het levenslicht in april 2020, toen de eerste golf van de pandemie ons land al had getroffen. De daaropvolgende 6 maanden hebben we gebruikt om Rosa achter de schermen te ontwikkelen. Wat hebben we gezien? Toen we naar de gezondheidszorg keken, was het ons duidelijk dat zorgverleners echte helden zijn. Niet alleen omdat ze voor ons zorgen, maar ook omdat ze moeten presteren in een systeem dat onder druk staat. We bewonderen hun veerkracht dan ook enorm. Wat hebben we gemerkt? Dat deze superhelden snakken naar duurzamere relaties. Minder papierwerk, meer tijd voor het menselijke. Net die nood wil Rosa vervullen. Laten we samen de toekomst van de gezondheidszorg opnieuw vormgeven.

Met het oog op de gezondheidszorg zagen we glashelder dat gezondheidswerkers helden zijn. Niet alleen omdat ze voor ons zorgen, maar ook omdat ze moeten functioneren in een veeleisend systeem. We bewonderen hun veerkracht onder het gewicht van zoveel inspanning en papierwerk.

Wat hebben we gehoord? Helden verlangen naar betere relaties. Minder papierwerk, meer tijd met mensen

Het is in die context dat we de behoefte voelden om Rosa te lanceren. Laten we samen de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven.

We zijn een non-profit

Rosa is een non-profit bedrijf. Dankzij de hulp en feedback van onze gebruikers zijn we in staat om de meest slimme software te maken. Wie nood heeft aan geavanceerde functies of eenvoudigweg onze missie wil ondersteunen, kan bijdragen via onze premium formule.

We zijn een team

Het verbeteren van de zorgverlening is een teamprestatie. Rosa is hoe dan ook het resultaat van passie én bloed, zweet en tranen. Maar: ons initiatief draait om medische professionals en hun patiënten, niet over ons. Wil je ons beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op onze LinkedIn pagina.

Kom bij Rosa en verander samen met ons de gezondheidszorg

Join Rosa illustration
Bij Rosa geloven we in het versterken van de relatie tussen zorgprofessional en patiënt. Denkt u er ook zo over? Word dan vandaag nog lid van onze community!
Probeer gratis Rosa's agenda Hulp nodig? Plan een gesprek in