Versterkt relaties in gezondheid

Heb je je ooit overweldigd gevoeld door technologie bij de zorg voor patiënten? Rosa kan helpen.

Rosa biedt toegang tot digitale producten die gezondheidsrelaties versterken

Toen je een gezondheidswerker werd, wilde je je tijd besteden aan de zorg voor mensen. Wij zijn hier om u te helpen die belofte waar te maken. Meld je aan bij Rosa en ontvang gratis een online kalender.

  • Verminder het aantal oproepen dat u moet verwerken
  • Communiceer effectiever met je patiënten
  • Het aantal no-shows verminderen
  • 90% van de patiënten houdt van de ervaring
Kalender
public-profile

Rosa kalender is gratis voor altijd

Inbegrepen in het gratis abonnement:

  • Gedeelde kalender voor gezondheidswerkers
  • Online afspraken maken voor patiënten & opvolging
  • Professionele online aanwezigheid
Schrijf het volgende hoofdstuk in welzijnszorg

Samen schrijven we het volgende hoofdstuk over digitale gezondheidszorg.

Bij Rosa geloven we in het versterken van de relatie tussen de gezondheidswerker en de patiënt. We nemen dit zo serieus dat we een eed afgelegd hebben, ontstaan uit onze principes... Rosa's Eed. Die we beloven te handhaven.

Waarom voor Rosa kiezen?

Gedeelde waarden met de community

Wij hebben de missie om het leven van gezondheidswerkers en patiënten te verbeteren. Op deze reis bouwen we aan een gemeenschap die een gezamenlijk doel heeft. Ontdek Rosa's eed om meer te weten te komen.

Excellent in technologie

Ons team is opgegroeid omringd door technologie. We hebben zeldzame vaardigheden verworven om goede technologie te onderscheiden van de rest. We willen onze vaardigheden gebruiken om producten te co-creëren die gezondheidswerkers en patiënten bekoren.

Voor altijd gratis

Wij zijn van mening dat kosten geen belemmering mogen vormen voor de verbetering van de openbare gezondheidszorg. Om geweldige digitale producten beschikbaar te maken, verbinden we ons ertoe om altijd een gratis versie van onze producten te hebben. Voor altijd.

Waarom voor Rosa kiezen?

Veelgestelde vragen

Aan de slag met Rosa

Omdat we gratis zijn en zo goed als elke andere online kalender die er zijn (we eigenlijk geloven dat we beter zijn, maar dat is voor u om te oordelen). U moet ook voor ons kiezen omdat u zich aansluit bij een gemeenschap van zorgprofessionals die de gezondheidszorg in België willen veranderen.
U kan zich aanmelden via deze link of via de knop "aanmelden" bovenaan de site en wij begeleiden u door de stappen om zich bij Rosa aan te sluiten. Alsook om uw Rosa-agenda in te stellen.
Ja, dat is het, maar we hebben ook een Premium-versie. Onze prijspagina legt uit wat er in beide is opgenomen.
Ja, je kan Rosa Calendar uitproberen door je in te schrijven op het gratis pakket, Rosa Free. Er is geen verplichting. U kan stoppen met het gebruik ervan wanneer u maar wilt.

Data beheer

Onze teams staan voor u klaar om u te helpen bij het migreren van uw agendagegevens. Neem contact met ons op als u niet zeker weet of uw huidige agenda het exporteren van gegevens mogelijk maakt. Zo ja, wanneer kunnen we de migratie voor u doen.
We nemen gegevensbeveiliging zeer serieus. We gebruiken versleuteling om uw gegevens te beschermen. Kijk op onze pagina over gegevensbeveiliging voor meer informatie.
Wij zijn een groot voorstander van private data, gegevensbescherming en GDPR. We zijn trots opdat we volledig GDPR-compliant zijn. Kijk op onze pagina voor gegevensbeveiliging voor meer informatie.

Andere vragen?

Contacteer ons